Édesgyökér kivonat 450mg 100db

SKU: vita0806
Bruttó 2 930 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Az édesgyökér nagyon sokoldalú. Ősidők óta használják már különböző légzőszervi és húgyúti problémák kezelésére, nyugtató és bevonatot képző tulajdonságainak hála, illetve a mellékvesék kezelésére. Ezen felül torokfájást csillapító, valamint asztma és bornchitis elleni gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő. A legfrissebb kutatások bebizonyították, rendkívüli fiatalító hatással is rendelkezik az emésztőrendszer és a máj sejtjeire, illetve erős antioxidánsként is hatékony. Valamint segít megelőzni és kezelni a rákot, az arthritist, a mérgezést, a gyulladásokat, végül, de nem utolsó sorban antibiotikus hatással is rendelkezik.


A Swanson édesgyökér kivonat biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában is egyaránt.


Mikor van szükségünk az édesgyökér kivonatra?

A testépítők számos módon előnyére válhat az édesgyökér szedése. Minden tulajdonsága hasznos lehet számukra. Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, emésztésjavító, antioxidáns hatású, valamint mellékvese működést javító tulajdonságai rendkívül előnyösek testépítők, súlyemelők és egyéb sportolók számára is egyaránt. Számos betegség és tünet kezelésre is alkalmas. Aki a következők közül bármelyik tünettől is szenved, annak érdemes megfontolni az édesgyökér szedését: asztma, bronchitis, fekélyes sebek, krónikus fáradtság, kólika, ekcéma, fibromyalgia, hepatitis, herpes simplex vírus, HIV kezelése, hypoglikémia, gyomorégés és emésztési panaszok, menopauza, gyomorfekély, retinopátia végül de nem utolsó sorban övsömör. Mivel az édesgyökér nem esszenciális, így nincsenek hiánytünetei sem.

Az édesgyökér és a fogyás

Az édesgyökérben lévő glabridin flavonoid fogyasztó hatást fejt ki, hiszen módosítja a hízásért felelős géneket. Glabridin hatóanyagának köszönhetően képes átkódolni a szervezet bizonyos génjeit, ami annyit tesz, hogy mind a genetikai, mind az enzimaktivitást befolyásolja, ennek hála stabilizálja a zsírégetést a szervezetben, mialatt a máj elzsírosodását is megakadályozza. Azok az emberek, akiknek alapvetően lassú az anyagcseréjük, azoknak az átlagos kalória bevitel mellett is sajnálatos módon raktároz a szervezetük, először méreganyagokat és savakat, melyeknek legmegfelelőbb helyei a kötőszövetekben és a zsírsejtekben kéne lenniük. Eme folyamat visszafordításához a lúgosítás és a méregtelenítés a legjobb és talán egyetlen módszer, az édesgyökér pedig a genetikai kódot írja felül, mialatt aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket is egyaránt. A glabridin flavonoid tartamának köszönhetően az édesgyökér tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával is jár egyaránt.

Napi ajánlott mennyiség a Swanson Édesgyökér kivonatból: 1 kapszula

Termék címkék