Alga készítmények

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

100% Spirulina alga tabletta 200db

Bruttó 4 590 Ft

Spirulina por 250 gramm

Bruttó 5 490 Ft

Tenger kincsei 78db (korall+kagyló+spirulina+alga)

Bruttó 3 590 Ft

BIOMENÜ BIO CHLORELLA ÉS SPIRULINA TABLETTA 125G

A két legnépszerűbb alga kombinációja ,egyetlen tablettában. A chlorella és spirulina alga vitamin- és fehérjekomplex javítja a fizikai erőnlétet, energetizál.
Bruttó 4 550 Ft

Biomenü bio chlorella tabletta – 125g

A chlorella segíthet a sejtek szabad gyökökkel szembeni védelmében, a sav-bázis egyensúly fenntartásában.
Bruttó 3 850 Ft

Nutrilab 3 Alge – Spirulina, Chlorella, Vörös alga komplex kapszula – 120db

A készítmény hatóanyagai (spirulina alga por, chlorella alga por, vörös alga por) hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet méregtelenítéséhez, salaktalanításához, a sav-bázis egyensúlyának fenntartásához, a betegségek megelőzéséhez.
Bruttó 5 910 Ft

BioMenü Bio Spirulina por 125 g

Nagy fehérjetartalmú méregtelenítő vitamin-komplex.
Bruttó 2 710 Ft

BioMenü Spirulina tabletta 250 g. kb.500 db

A Spirulina egy szuper élelmiszer. Antioxidáns, méregtelenítő, immunerősítő, fehérje bomba és vitamin-komplex egyben.
Bruttó 5 250 Ft

BioMenu Spirulina tabletta 125g 250db

Javasolt adagolás: napi 2× 3 tabletta étkezés előtt.1 hétig csak napi 3 tabletta javasolt,utána emelhető a dózis napi2×3 tablettára.
Bruttó 2 950 Ft

MANNAVITA SPIRULINA TABLETTA 500MG 180DB

A Spirulina minden korosztálynak ajánlott tápanyagpótláshoz és megelőzéshez. Becslések szerint, 1 gramm spirulinában, kb. annyi mikrotápanyag található, mint 1 kg zöldségben. Ha nem eszik elég zöldséget, a spirulina alga (+ a chlorella), az egyik legjobb választás a "zöldek" pótlásához.
Bruttó 5 910 Ft

MANNAVITA CHLORELLA TABLETTA 500MG , 180DB

A chlorella egy gömbalakú kis egysejtű zöld növényke, mely édesvízben tenyészik. Rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban és enzimekben, valamint más mikroelemekben (ásványi anyagokban), növényi rostban, klorofillban és például karotinoidokban is. Állítólag az összes növény közül a chlorella tartalmazza a legtöbb klorofillt, illetve jelentős arányban tartalmaz B-, C- és E-vitaminokat, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, valamint nyomelemeket: vas, mangán, cink, réz, kobalt (aminosav kelát-kötésben).
Bruttó 5 910 Ft

IMUNEX ALGA KOMPLEX, 180DB

A mikroalgákban a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és más mikrotápanyagok, bioaktív formában vannak jelen, azaz fehérjéhez kötve, így felszívódásuk az emberi szervezetben hatékonyabb, mint a legtöbb mesterséges multivitamin készítményben lévő összetevőnek. Az Imunex összetétele: spirulina, chlorella, litothamnium: bioaktív kalcium, kelp alga: bioaktív jód és H. Pluvialis: bioaktív asztaxanthin.
Bruttó 14 290 Ft