Dr. Chen Szűztea

SKU: vita0624
Bruttó 920 Ft

Nagyobb hatóanyag koncentráció az erőteljesebb hatásért. Méregtelenít és fogyaszt. Segíti az emésztést, bőrmegújító hatásával megszépíti a bőrt, gátolja az öregedést.


A Szűztea összetételén alapuló Szűztea Forte tea nagyobb koncentrációban tartalmazza a formula hatóanyagait. Különösen ajánlott azoknak, akik már hozzászoktak a Szűztea és Szűztea kapszula fogyasztásához, és erőteljesebb hatásra vágynak. Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon negatív következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szüksége a szervezetnek. A Szűztea méregtelenítő, fogyasztó gyógynövény teában található polifenolok segítenek megvédeni a sejteket a szabadgyökök sejtfalroncsoló hatásától és megelőzni az oxidációs eredetű öregedési folyamatokat. Biztosítják a kúra fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének. A szűztea kedvező antioxidáns, öregedésgátló, sejtfiatalító hatású, méregtelenít, elősegíti az emésztést, támogatja a bőr egészségét, szépségét és a testúlykontrollt
Ajánlott alkalmazás:
 Kora reggel, az ébredést követően forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig. Este forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig. Alkalmazható a Dr Chen Szűztea Kapszulával együttesen is.
Ellenjavallat:
 a készítmény fogyasztása gyermekek, várandós és szoptatós kismamák számára nem ajánlott

Termék címkék