GINSENG ROYAL JELLY MÉHPEMPŐ OLDAT AMPULLA 10X10ML

Az ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel, a szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért. A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással.
Bruttó 2 850 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Fogyasztása méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára, gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott.

Kínában a ginzenget az élet gyökerének tartják. Nők és férfiak egyaránt fogyaszhatják! A ginseng gyökeret ötezer éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítséget nyújt modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással.

Ivóampulla, naponta 1db fogyasztása javasolt, reggeli étkezés előtt!

Összetevők: méz, méhpempő, Panax ginzenggyökér-kivonat, tisztított víz. Bővebben lentebb!