Goji bogyó (Lícium) 500g

SKU: vita0400
Bruttó 2 900 Ft
A líciumnak nagy jelentősége van a tradicionális kínai orvoslásban. 
A modern kutatások kimutatták, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz vitaminokat, béta-karotint, nyomelemeket, ásványi anyagokat, esszenciális zsírsavakat. 
Az egyik legelismertebb immunrendszer erősítő élelmiszer, mely számos öregedésgátló és betegségmegelőző tulajdonsággal rendelkezik.
 
A goji bogyóval végzett kutatások eredményei rávilágítottak,hogy a lícium gyümölcs képezheti az egyik legjelentősebb természetes gyógymódot a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben, mindezt mellékhatások nélkül. Köztudottan potencia-növelő hatása van. 
Rendkívül magas rosttartalmánál fogva előnyösen befolyásolja az emésztést, befolyásolja vércukorszint egyensúlyban tartását. 
Sejtmegújító hatása miatt a hosszú élet gyümölcsének nevezik. 
Természetes antioxidáns tartalma, valamint a növényben található vegyületek szinergiája hozzájárulhat a szezonális (influenza) valamint degeneratív betegségek megelőzéséhez.
 
- Goji bogyó a világon a második legnagyobb mennyiségű C-vitamin-t tartalmazó gyümölcs.
- A béta-karotinról tudott, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól.
- A Goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is gazdag forrása, amelyek a káros szabad gyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit.
- Gazdag továbbá poliszaharidokban, amelyek az immunrendszert erősítik, továbbá 18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges kálium-forrás is.
- És, mintha nem lenne elég a szív-és bőrvédő hatás, valamint az immunrendszert erősítő hatás, a béta-karotinnak és az antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatással is rendelkezik
Termék címkék