Húgyuti betegségek

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

JAVALLAT® - HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE 60db

A vesék és a húgyhólyag egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb veseműködést és húgyhólyagegészséget támogató gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Fokozzák a vesék által kiválasztott vizelet mennyiségét. Fogyasztásukkor nem pang a vizelet a húgyhólyagban, amely egyébként a húgyúti kövek kialakulásának és a kórokozók szaporodásának kedvez. Gátolják a húgyúti fertőzést okozó baktériumok fejlődését, megtapadásukat a húgyhólyag falán. Antioxidáns hatóanyagaik védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől. Eredményes alkalmazásukat számos embereken végzett klinikai vizsgálat támasztja alá. A vizsgálatokban rendszeres fogyasztásuk megakadályozta hólyaghurut ismételt kialakulását.
Bruttó 2 490 Ft

CSALÁN LEVÉL 60db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényből Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti az ízületek (ujjpercek, térd, boka, csukló stb.) könnyű hajlítását, mozgatását. 2. Hozzájárul a vesék egészséges működéséhez, ezzel a normál vizeletkiválasztáshoz. 3. Támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Népgyógyászati alkalmazása: A csalán régóta és széles körűen alkalmazott hagyományos gyógynövény (allergia, magas vércukorszint, vashiány, vérszegénység stb.)
Bruttó 1 990 Ft

JAVALLAT® - IMMUNERŐSÍTŐ KOMPLEX 60db

A szervezet természetes védekezőképességét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb immunerősítő hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Az immunrendszer működését serkentő hatóanyagokat (immunstimulánsokat) tartalmaznak. Gátolják a baktériumok, gombák és vírusok szaporodását. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet az immunrendszert is gyengítő szabad gyökök káros hatásitól. Fokozzák a külső és belső elválasztású mirigyek működését, így gátolják a kórokozók megtelepedését a légcső, a tüdő, a bélrendszer és a húgyúti rendszer sejtjeinek felszínén. Az emésztés javításával elősegítik az immunrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását.
Bruttó 2 490 Ft

ARANYVESSZŐ HERBA 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Antibakteriális hatású vegyületei hozzájárulnak a húgyhólyag egészségéhez. 2. A vese vérellátásának fokozásával és a vesetestecskék szűrési sebességének növelésével támogatja a vese kiválasztását. 3. Antioxidáns hatású hatóanyagi hozzájárulnak azon szabad gyökök semlegesítéséhez, amelyek például a stressz, az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás hatására képződnek. Népgyógyászati alkalmazása: Az aranyvessző a népgyógyászatban régóta használt gyógynövény (pl. köszvény, allergia, reuma, ízületi gyulladás, prosztata, húgyúti fertőzések stb.).
Bruttó 1 990 Ft

ESI Diurerbe Forte italkoncentrátum, citrom ízben 500ml

Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetésében és a makacs cellulit elleni küzdelemben, mivel a vízvisszatartás és a cellulitisz természetüktől fogva kapcsolódnak egymáshoz. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő, káliummal és magnéziummal, a lehető legjobb eredmények elérésének érdekében.
Bruttó 7 990 Ft

ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, gránátalma íz 500ml

Gyógynövényeket és ásványokat tartalmazó vízhajtó folyadék. Hozzájárulhat a felesleges vizek elvezetésében és a cellulit elleni küzdelemben.
Bruttó 7 990 Ft

Echinacea - Bíbor Kasvirág 100db 400mg

Bruttó 3 100 Ft

Natur Tanya® ESI® Echinaid® Immunerősítő Echinacea szirup - hozzáadott gesztenyemézzel, és balzsamos gyógynövényekkel.

Bruttó 2 490 Ft