Húgyuti betegségek

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

JAVALLAT® - HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE 60db

A vesék és a húgyhólyag egészségét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb veseműködést és húgyhólyagegészséget támogató gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Fokozzák a vesék által kiválasztott vizelet mennyiségét. Fogyasztásukkor nem pang a vizelet a húgyhólyagban, amely egyébként a húgyúti kövek kialakulásának és a kórokozók szaporodásának kedvez. Gátolják a húgyúti fertőzést okozó baktériumok fejlődését, megtapadásukat a húgyhólyag falán. Antioxidáns hatóanyagaik védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől. Eredményes alkalmazásukat számos embereken végzett klinikai vizsgálat támasztja alá. A vizsgálatokban rendszeres fogyasztásuk megakadályozta hólyaghurut ismételt kialakulását.
Bruttó 2 590 Ft

CSALÁN LEVÉL 60db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényből Egészségügyi hatásai: 1. Elősegíti az ízületek (ujjpercek, térd, boka, csukló stb.) könnyű hajlítását, mozgatását. 2. Hozzájárul a vesék egészséges működéséhez, ezzel a normál vizeletkiválasztáshoz. 3. Támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Népgyógyászati alkalmazása: A csalán régóta és széles körűen alkalmazott hagyományos gyógynövény (allergia, magas vércukorszint, vashiány, vérszegénység stb.)
Bruttó 1 990 Ft

JAVALLAT® - IMMUNERŐSÍTŐ KOMPLEX 60db

A szervezet természetes védekezőképességét támogató gyógynövény komplex 60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula A komplexben a legjobb immunerősítő hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek a kutatások szerint: Az immunrendszer működését serkentő hatóanyagokat (immunstimulánsokat) tartalmaznak. Gátolják a baktériumok, gombák és vírusok szaporodását. Antioxidáns hatásuk révén védik a szervezetet az immunrendszert is gyengítő szabad gyökök káros hatásitól. Fokozzák a külső és belső elválasztású mirigyek működését, így gátolják a kórokozók megtelepedését a légcső, a tüdő, a bélrendszer és a húgyúti rendszer sejtjeinek felszínén. Az emésztés javításával elősegítik az immunrendszer egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását.
Bruttó 2 590 Ft

ARANYVESSZŐ HERBA 60db

Egészségügyi hatásai: 1. Antibakteriális hatású vegyületei hozzájárulnak a húgyhólyag egészségéhez. 2. A vese vérellátásának fokozásával és a vesetestecskék szűrési sebességének növelésével támogatja a vese kiválasztását. 3. Antioxidáns hatású hatóanyagi hozzájárulnak azon szabad gyökök semlegesítéséhez, amelyek például a stressz, az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás hatására képződnek. Népgyógyászati alkalmazása: Az aranyvessző a népgyógyászatban régóta használt gyógynövény (pl. köszvény, allergia, reuma, ízületi gyulladás, prosztata, húgyúti fertőzések stb.).
Bruttó 1 990 Ft

ESI Diurerbe Forte italkoncentrátum, citrom ízben 500ml

Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetésében és a makacs cellulit elleni küzdelemben, mivel a vízvisszatartás és a cellulitisz természetüktől fogva kapcsolódnak egymáshoz. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő, káliummal és magnéziummal, a lehető legjobb eredmények elérésének érdekében.
Bruttó 7 990 Ft

ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum, gránátalma íz 500ml

Gyógynövényeket és ásványokat tartalmazó vízhajtó folyadék. Hozzájárulhat a felesleges vizek elvezetésében és a cellulit elleni küzdelemben.
Bruttó 7 990 Ft

Echinacea - Bíbor Kasvirág 100db 400mg

Bruttó 3 100 Ft

Natur Tanya® ESI® Echinaid® Immunerősítő Echinacea szirup - hozzáadott gesztenyemézzel, és balzsamos gyógynövényekkel.

Bruttó 2 490 Ft

Inkoherb

Természetes megoldás inkontinencia és akaratlan vizeletfoltok esetére. Gyógynövények az altesti sejtműködés és záró- gátizom környéki szervek erősítésére.
Bruttó 6 390 Ft

Femurina

Az összetevők Vesetisztító, Vértisztító, Immunerősítő, Vizelethajtó hatással rendelkeznek. Támogatják a vesék megfelelő működését, a vér tisztaságát és megerősítik a szervezetet a húgyúti fertőzésekkel szemben.
Bruttó 6 100 Ft

MANNAVITA CHLORELLA TABLETTA 500MG , 180DB

A chlorella egy gömbalakú kis egysejtű zöld növényke, mely édesvízben tenyészik. Rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban és enzimekben, valamint más mikroelemekben (ásványi anyagokban), növényi rostban, klorofillban és például karotinoidokban is. Állítólag az összes növény közül a chlorella tartalmazza a legtöbb klorofillt, illetve jelentős arányban tartalmaz B-, C- és E-vitaminokat, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, valamint nyomelemeket: vas, mangán, cink, réz, kobalt (aminosav kelát-kötésben).
Bruttó 5 910 Ft

MANNAVITA GRAPEFRUITMAG KIVONAT CSEPP, 100ML

A Mananvita grapefruitmag csepp, grapefruitmag-kivonat, nagy kiszerelésű, 100 ml-t tartalmaz minden üvegcse belőle. A grapefruit magja egyedülálló kórokozó ellenes hatásokkal rendelkezik. A Mannavita Grapefruitmag csepp, természetes módon megöli a baktériumokat és a vírusokat, parazitákat és gombákat a szervezet károsítása nélkül.
Bruttó 6 690 Ft