HERBAFULVO ESSENCIA PRÉMIUM PAPAYA KIVONATTAL - 750 ML

A Herbafulvo essencia Prémium egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését. Glutén mentes, Vegán, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, GMO mentes Hisztamin érzékenyek is fogyaszthatják.
Elérhetőség: 3 raktáron
Bruttó 9 490 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Miben tér el a Herbafulvo essencia prémium ez első
Herbafulvo essencia étrend-kiegészítőtől?
A Herbafulvo essencia és a Herbafulvo essencia prémium minden fő
összetevőjében megegyezik, itt csak a különbségeket mutatjuk
be.  (Lásd lejebb)

A Herbafulvo leírásában található minden állitás igaz a
Herbafulvo essencia prémiumra is.
Több kritika ért bennünket a Herbafulvo essencia semmihez sem hasonlítható karakteres íze miatt (nem igazán finom), ami gyakorlatilag a gyógynövénykivonatok, illetve a fulvosav íze.
A kedvezőbb ízhatás érdekében módosítottuk az esszenciák összetételét, ezért került bele az inulin. Az inulin egy édes ízű élelmi rost, ami lényegében a saját enzimjeinkkel nem emészthető, rezisztens szénhidrát, ami egy nagyon hasznos prebiotikum. Az általunk használt inulin csicsókából származik, mely nagyon nagy tisztaságú, ezzel el tudjuk kerülni a csicsóka szirupnál tapasztalt puffadást okozó hatást. Tudni kell azt, hogy a csicsóka kb. 24% inulint, kb. 14 százalék monoszacharidot, fruktózt és glükózt, ezen kívül kb. 3 százalék cukoralkoholt tartalmaz. Ha ön használ inulint, mely puffadási problémát okoz, akkor az Ön által használt inulinban van monoszacharid és cukoralkohol.
A Herbafulvo essencia prémium étrend-kiegészítőben használt inulin nagy tisztaságú, nem tartalmaz monoszacharidot és cukoralkoholt.
A prebiotikus hatású kifejezetten édes ízű inulin használata miatt a prémium változatból kivettük a stevia természetes édesítőszert.
A másik jelentős eltérés, hogy kivettük a kálium-szorbátot az összetételből. Ez a tartósítószer a természetben előforduló anyag, ami leginkább a gombák szaporodását akadályozza meg. A kálium-szorbát bizonyos fogyasztóknál allergiás hatást válthat ki. A hisztaminérzékeny embereknél a kálium-szorbát problémát okozhat, de a prémium Herbafulvot a hisztaminérzékenyek is fogyaszthatják.
A Herbafulvo essencia hatóanyag megőrzése és tartósítási eljárása egy fél aszeptikus eljárás, ahol az étrend-kiegészítő pH értékét 4,3-ra állítjuk be, a Herbafulvo sterilizálása és betöltése 84 fokon történik. Ezzel érjük el, hogy a termék természetes és gyógynövény hatóanyagai egy éven
keresztül megőrzik a hatásosságukat. 4 év tapasztalata alapján kimondható, hogy a kálium- szorbát kiegészítés túlzott óvatosságnak bizonyult hatóanyag megőrzés szempontjából, mert a vizsgálatok szerint a szigorú gyártási technológia alapján a Herbafulvo essencia prémium kálium-
szorbát mentesen is steril mikrobiológiailag. Ezért a Herbafulvo essencia prémium étrendkiegészítőt a kálium-szorbátra érzékeny emberek is fogyaszthatják.
Még egy lényeges eltérés van a Herbafulvo essencia és Herbafulvo essencia prémium összetétele között. A prémium tartalmaz nikotinsav-amidot vagy más néven niacinamidot. Az alap molekula a niacin vagy nikotinsav, ami lényegében a B 3 -vitamin. A nikotinsav a nikotinsav-amidon keresztül előanyaga a nikotinamid-adenin-dinukleotid (NAD + )
koenzim képződésének, az úgynevezett kinurenin útvonalon keresztül. A mai kor táplálkozási környezetében sérül a kinurenin útvonal, ezért nem megfelelő ütemű, vagy megakad a NAD + termelődése.

Két ok miatt használjuk a nikotinsav amidált változatát. Testünkben a nikotinamid az aktív forma, az amidálás a májban történik egy citokróm p450 enzim segítségével, ez az amidálási folyamat sérül környezeti, leginkább táplálkozási hatás miatt. Másik ok, hogy a nikotinsav (niacin) 50 mg/nap dózis felett gyorsan múló bőrpirosodást okoz.

 

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. A Herbafulvo essenciát Prémium a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A normál bélflóra szervezetünk egyik, védőbástyája". Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása. A nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése. Rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.

 

Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt.

 

A napi ajánlott fogyasztási mennyiség 40 ml, azaz 4 centiliter. A napi adagot célszerű reggel, vagy két egyenlő részben elosztva, reggel és este étkezés után ivóvízbe, teába keverve, vagy önmagában fogyasztva használni. Lehet a napi ivóvíz mennyiségbe keverve folyamatosan fogyasztani.

 

Összetevők:

Mezei Sóska 

Nagy csalán

Orvosi székfű

Orvosi Zsálya

Fekete áfonya

Édes kömény

Ánizs

Máriatövis

Papaja 

Vad rózsa

Fulvosav

Almapektin

Parajdi natúr só

Arginin

Niacinamid

Lecitin (napraforgó)

Citromsav

Tejsav

 

 

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Felhívás: Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyek a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kiegészítését szolgálják. Ezt a koncentrált tápanyagtartalmukkal, valamint az egyéb, élettanilag aktív összetevők egyenkénti vagy egyesített hatásával teszik lehetővé. Habár előfordul, hogy összekeverik őket a gyógyszerkészítményekkel, fontos tudni, hogy a jelenleg hatályban lévő, hazánkban is érvényes európai uniós szabályok értelmében az étrend-kiegészítők nem minősülnek gyógyhatású készítménynek. Nem alkalmasak terápiás célra, sem betegségek kezelésére, sem pedig azok megelőzésére. Céljuk kizárólag a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel biztosítása. Leginkább azok számára jelentenek jó megoldást, akik a kiegyensúlyozott, egészséges életmód hívei, és a megfelelő táplálkozási szokások mellett szeretnék biztosítani szervezetük számára a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitelét. Az étrend-kiegészítőkről szóló rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők.