Hetes masszázsolaj 250ml

SKU: vita1069
Bruttó 1 790 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

A készítmény az argánolaj és további hat növényi olaj kiváló regeneráló, bőrfeszesítő, bőrsimító hatásával rendelkezhet. Otthoni vagy professzionális masszázshoz egyaránt ajánljuk.

Miért hetes masszázsolaj?

Mert hét olyan növényi olaj összetevőből áll, melyek önmagukban is a legértékesebb kozmetikai olajoknak számítanak, de ebben az összetételben egymást felerősítve, támogatva még hatékonyabban fejtik ki regeneráló, bőrfeszesítő, bőrsimító hatásukat. Így a masszázs nem csak izomlazító, frissítő élmény lehet, hanem egy hathatós kozmetikai kezelés is egyben.

Melyik ez a hét növényi olaj?

 1. szőlőmag olaj (Vitis Vinifera Seed Oil)

 2. olívaolaj (Olive Oil)

 3. argánolaj (Argania Spinosa Oil)

 4. napraforgómag olaj (Helianthus Annuss Seed Oil)

 5. jojobaolaj (Simmondsia Chinensis Oil)

 6. édes mandula olaj (Prunus Amygoalus Dulcis Oil)

 7. ligetszépe olaj (Oenothera Biennis Oil)

  Alkalmazás:


  Relaxáló masszázshoz vékonyan kenje be a masszírozandó bőrfelületet, és enyhe nyomással finom körkörös mozdulatokkal masszírozza át az olajjal. Maximum 45 perc elteltével távolítsa el.

   

  Figyelmeztetés:

   

   

  Az olajat ép, sérülésmentes bőrfelületen, csak külsőleg alkalmazza! Ügyeljen arra, hogy nyílt sebbe, szembe, szájba és nyálkahártyára ne kerüljön!

  Használat előtt 24 órával végezzen egy kis felületen (csuklón) bőrpróbát. Amennyiben allergiás reakciót észlel, ne használja a készítményt! Kisgyermekek elől gondosan zárja el! Használat után mosson kezet! Tárolja 15-25 C-on, fénytől védett helyen.

   

Termék címkék