Idegrendszer

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Valeriana Night 30 db

Bruttó 2 690 Ft

Valeriana Relax 30 db

Bruttó 2 150 Ft

Jutavit Valeriana Harmony Night 70 db

JutaVit Valeriana Harmony Night. Valeriana (macskagyökér)-, golgotavirág-, komlótoboz-, citromfű-kivonatokat, magnéziumot és B1-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
Bruttó 2 590 Ft

LietoSON alkoholmentes Relax csepp 50ml

A LietoSON relax csepp összetevői oldják a feszültséget, az idegességet, a szorongást, és elősegítik a pihentető mély alvást.
Bruttó 4 190 Ft

Bálint Cseppek Idegeimre mentek csepp (50ml)

Hozzájárulhat a normál idegállapothoz, a lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz.
Bruttó 3 190 Ft

Swanson Valeriana, kamilla és komló kapszula – 60db

A készítmény hatóanyagai – a valeriana, kamilla és komló – hozzájárulhatnak a nyugodt és pihentető alváshoz, a nyugodt éjszakákhoz.
Bruttó 3 190 Ft

Nefelejts Növényi alapú kapszula B-vitaminokkal 60db

A Nefelejts egy olyan növényi alapú étrend-kiegészítő, melynek összetevői hozzájárulhatnak a normál mentális teljesítményhez és az idegrendszer normál működéséhez, illetve a pszichológiai funkciók fenntartásában is segítséget nyújthat.
Bruttó 6 690 Ft

B-50 komplex 60db

A Mega B-50 egy remek, valóban nagy potenciájú étrend-kiegészítő, ami tartalmazza az összes B vitamint, ami szükséges a szervezetének. A B-vitamin valójában nem egyetlen vitamint takar, hanem egy egész vitamin családot (B1, B2, B3, B6, folsav, B12, biotin és pantoténsav). Így tehát, mivel a különböző B-vitaminok szorosan kötődnek egymáshoz, célszerű őket együtt fogyasztani. A megújult Vitaking Mega-50 a folsavat folát formában tartalmazza, ami folsav természetben előforduló formája.
Bruttó 3 190 Ft

Stressz B-Komplex 60db

Bruttó 3 050 Ft

Melatonin Pura csepp – tiszta, vegán melatonin vérnarancs ízben 50ml

A melatonin felel azért, hogy jól aludj és reggel frissen ébredj. Mindemellett fontos szerepet tölt be az immunrendszer és hormonrendszer egészségében, szabályozza az anyagcserét, az étvágyat, öregedésgátló és fiatalon tartja a bőrt.
Bruttó 3 510 Ft