Ingenium B1 potencianövelő

SKU: vita0866
Bruttó 3 790 Ft
Ön is azt érzi, hogy már nincs elég erő az erekciójában? Szeretné, ha keményebb és hosszabban tartó erekciót érhetne el? Keresi a megoldást a merevedési problémákra? Jó helyen jár!

Ha mostanában Ön is azt vette észre, hogy az erekciója már nem elég kemény, és már nem tud olyan hosszantartó szeretkezésekbe bonyolódni, mint korábban, de valamiféle megoldást szeretne találni erre a problémára, akkor a legjobb helyen jár most. A Viapharma által fejlesztett Ingenium B1 vágyfokozó kapszula segítséget nyújthat Önnek, hogy újra a csúcsra törjön. A merevedési problémát már az első Ingenium kapszula bevételével el is felejtheti. Az ingenium lehet a megoldás az Ön számára, hogy akár több napig is tartó kemény erekciót érhessen el. Az Ingenium potencianövelő kapszulái minden esetben képessé tehetik Önt arra, hogy férfiassága újra a legjobb formáját hozza majd a szexuális aktusok során. Felejtse el a hatástalan és bóvli potencianövelő kapszulákat. Az ingenium egy olyan potencianövelő kapszula, mely soha nem fogja Önt cserben hagyni. Nem csak hogy keményebb erekciója lehet, de mivel nagy hatással van az erekre, így a szerszáma még vastagabb is lehet. Így mondhatni két legyet üthet egy csapásra. Keményebb és vastagabb pénisze lehet.

Miért is olyan eredményes a Viapharma Ingenium B1 potencianövelő kapszula a merevedési problémák, az impotencia és potencianövelés kezelésében!

Az Ingenium férfiaknak összeállított vágykeltő egy 100%-ban növényi összetevőkből álló étrend-kiegészítő kapszula, melynek receptúrája több évszázados múltra tekint vissza. Az Ingenium potencianövelő termék már korábban is jelen volt a potencianövelők világában, azonban 2013-ban ezt a formulát újra kifejlesztették a keleti táplálkozáskutatók. A legújabb előállítási technológiákat és több neves kutató együttműködésével elérték, hogy ez a gyógynövényekből álló formula már egyetlen kapszula bevételével is hatékonyan tudjon működni.  Minden olyan esetben alkalmazható, amikor a potenciazavar, a teljesítési kényszer okozta stressz, valamint az impotencia kezdődő jeleit tapasztalja. Az Ingenium B1 kapszulák használata során növekedhet a libidó is. De ha Ön egyszerűen csak többszörös orgazmust akar átélni, akkor is kiváló választás lehet az Ingenium. A speciális összetételnek köszönhetően a sperma mennyisége is növekedhet. Különlegesen válogatott összetevőinek köszönhetően nemcsak a szexuális problémákon segíthet, hanem általánosan javíthatja a közérzetét is. Csökkentheti a hátfájást, energizálhatja a testet, növelheti a tesztoszteron termelést, valamint pozitív hatással lehet a vesékre, segíthet a korai magömlés problémájának megoldásában, növelheti az orgazmus közbeni izom-összehúzódások számát. Így azt mondhatjuk hogy az Ingenium potencianövelő kapszulák sokoldalúan járulhatnak hozzá az Ön életéhez és a szervezetének egészséges működéséhez.

Az Ingenium B1 potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

•    Gyors hatás – 20-30 percen belüli képes hatni
•    Hatása akár 3 napig is eltarthat
•    Semmilyen mellékhatása nincs
•    Kőkemény erekció, az átlagosnál hosszabban tartó szexuális teljesítmény okozhat
•    Magömlést késleltető hatással bírhat
•    Akár alkoholfogyasztás mellett is használható

Milyen növényi összetevőknek köszönheti hatékonyságát az Ingenium B1, mely segíthet Önnek a potencianövelésben és a merevedési zavarkezelésében?

Összetevők: Ginzeg (Panax Ginseng), Rozmaring (Rosmarini Folium), Fahéj (Cinnamomum Cassia), Kurkuma (Curcumae Radix), Zselatin kapszula (Gelatine Capsule), Szilícium-dioxid (Silicium Dioxide).
Van e mellékhatása az Ingenium B1 kapszuláknak?

Az Ingenium B1 2013-ban érkezett meg a magyarországi piacra. A közel három éves tapasztalat és a rengeteg vásárlói vélemények alapján bátran állíthatjuk, hogy az IngeniumB1 potencianövelő kapszula használata mellett semmilyen mellékhatás nem érzékelhető.
Az Ingenium B1 potencia növelő kapszulái 100%-ban természetes növényi összetevőket tartalmaz a megfelelő arányban. Elnyújtott hatással bír, így akár több napig is eltarthat a potencianövelő hatása.
DE az Ingenium B1 potencianövelésben segítő kapszulák használata, nem ajánlott minden férfi számára.
A Viapharma Ingenium B1 potencianövelő kapszula, nem ajánlott abban az esetben, ha szívproblémái vagy magas illetve vérnyomás problémái vannak. A termék hatással van az erekre. Értágító és vérbőséget fokozó hatással bír. Mielőtt elkezdené használni az Ingenium B1 potencianövelő terméket, kérjük konzultáljon kezelőorvosával és kérje ki a tanácsát a termék fogyasztásával kapcsolatosan.