Kék-Lukács vadgesztenye krém 55 ml

Bruttó 1 890 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

A Kék-Lukács Vadgesztenye krém egy sokkal komplexebb hatással és összetevőkkel rendelkező krém az általában piacon kapható vadgesztenyés krémekkel szemben, éppen ezért alkalmazzák sikerrel aranyér, ízületi és visszér gyulladás, aláfutások, horzsolások kezelésében.

A Kék-Lukács Vadgesztenye krém a vadgesztenye kivonat mellett cickafarkfű olajat, kék kamilla kivonatot, cink oxidot, méhviaszt és szőlőmagolajat tartalmaz, gyógynövényes összetétele nagyban hasonlít a Kék kenőcsére.

A A Kék-Lukács Vadgesztenye krém ízületek, izomzat, traumás és reumás eredetű fájdalmak, gyulladások csökkentésére, megszüntetésére ajánlott. Erős gyulladáscsökkentő hatása is van,  az aranyérre is használják, mivel összetevőinek köszönhetően a Kék-Lukács Vadgesztenye krém kiváló fájdalomcsökkentő és hámregeneráló hatású.
A krém gyorsítja és helyreállítja a vérkeringést, megszünteti a gyulladást és fájdalomcsillapító hatása is van. Húzódások esetén a hatása nem azonnal, hanem fokozatosan jelentkezik, ezért érdemes kúraszerűen alkalmazni.

.

A Kék-Lukács Vadgesztenye krém Használata: Minden bőrtípusra alkalmazható. A megtisztított, száraz bőrfelületre vigyük fel, gyengéden oszlassuk el, bedörzsölni nem szükséges. Napi egy-két alkalommal használjuk. Hosszú tartalmú kezelés esetén túlérzékenységi reakció előfordulhat!