LietoSON alkoholmentes Relax csepp 50ml

A LietoSON relax csepp összetevői oldják a feszültséget, az idegességet, a szorongást, és elősegítik a pihentető mély alvást.
Bruttó 4 190 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

A LietoSON csepp kiaknázza a népi gyógyászatban régóta jól ismert relaxáló és mentális egészséget támogató gyógynövények szinergikus hatását, mint a galagonya, golgotavirág, citromfűlevél, hársfavirágzat és macskagyökér.  A szinergikus hatás azt jelenti, hogy, ha ezeket az összetevőket nem külön-külön, hanem együtt és megfelelő arányban alkalmazzuk akkor erőteljesebb élettani hatást érhetünk el.

A csepp gyógynövény kivonatai segítik az idegrendszer szerkezeti működését és épségét, amit a túlzott stressz könnyen kikezd, hozzájárulnak az álmatlanság és a pszichomotoros nyugtalanság kiegyensúlyozásához, valamint  eloszlatják a rosszkedvhez köthető nyugtalanságot, szorongást, ami kihat az alvás mennyiségére. Ezáltal az összetevők egy spirális folyamatot szakítanak meg, mely egy igen jellemző tünetegyüttes napjainkban.  A csepegtetős adagoló különösen praktikussá teszi a termék használatát, minden életkorban és minden helyzetben.

Felhasználási javaslat:
- naponta 2 x 40- 60 csepp, önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva. Érdemes lenyelés előtt kicsit a szájban tartani, hogy az összetevők hatóanyagai a nyálkahártyán keresztül is felszívódjanak.
- pihentető alváshoz este, lefekvés előtt, egyszer 40 cseppet önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva.
- 3-6 éves korig a felnőtt adag negyedét, 6-12 éves korig a felnőtt adag felét alkalmazzuk.
- egy pipetta felszívás egyenlő 20 cseppel. (1 adagnak 2 pipetta felel meg.)

Mivel természetes termék, ezért üledék jelenhet meg az alján, amely nem befolyásolja a termék minőségét. Használat előtt felrázandó!

Összetevők: glicerin (növényi), víz, a következő növények hidroglicerines kivonatai:  galagonyavirág és levelek, golgotavirág, citromfűlevél, hársfavirág száraz kivonata, 5%-os flavonoid tartalommal, macskagyökér száraz kivonata, 0,8%-os valerénsav tartalommal; aromák piridoxin hidroklorid (B6 vitamin).

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.