Lucerna kapszula 100 db (Vital Crystal)

SKU: vita0900
Bruttó 1 390 Ft

A túlzott cukor és állati fehérje bevitel, élvezeti cikkek mint például a kávé, szénsavas üdítők fogyasztása során kloridok, foszfátok jutnak a szervezetbe. Ezekből savak képződhetnek, melyek, ha nem tudnak távozni a szervezetből, felszaporodhatnak. Ebben az esetben javasolt méregtelenítő kúra elvégzése, melyben kiváló segítséget nyújthat a lucerna. Ez a nálunk állatok takarmányozására használt növény rendkívül erős lúgosító hatással van az emésztőrendszerre, mely napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír.

További egészségre gyakorolt hatása:


Erősíti az immunrendszert, lassítja a lépülés folyamatát.


Növeli a szellemi, a fizikai életerőt, elősegíti a jobb alvást.


  • Elősegíti a szénhidrátok, a fehérjék, a kalcium és a vas, valamint több nyomelem felszívódását és beépülését a szervezetbe.


  • Magas klorofill tartalma miatt a lucerna kiváló méregtelenítő, dezodoráló, szájszagtalanító hatású


 A lucerna komplex tápanyagtartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer erősítésében, a fizikai erő és a teljesítőképesség fokozásában, ezért alkalmas a lábadozás támogatására, továbbá fogyasztása különösen ajánlott a nehéz fizikai és pszichikai megterhelésnek kitett embereknek, valamint a sportolóknak. Az idegrendszerre gyakorolt általánosan pozitív, valamint erőteljes méregtelenítő hatással bír. Az organikusan kötött ásványi anyagok segítenek a szervezet lúgos környezetének fenntartásában, amely szükséges szervezetünk minden sejtjének helyes és optimális működéséhez.Termék címkék