Lucerna por 150g

SKU: vita0311
Bruttó 1 290 Ft

Számos orvos a lucernát gyomorpanaszok, felfúvódások, fekélyes állapotok és étvágytalanság gyógyítására alkalmazza, mert U-vitamint tartalmaz, mely elősegíti a gyomor és a bélrendszer sérült nyálkahártyájának megújulását.

A lucerna lúgosító hatása jól közömbösíti a gyomorsavat. Magas rosttartalma miatt jó székletlazító, mérsékeli a székrekedést (enyhe hashajtó), csökkenti a puff
adást.

Gombaellenes hatóanyagot is tartalmaz, ezért elősegíti a probiotikumok (bélbarát baktériumok) hatását. Természetes vízhajtó és lázcsillapító is. A klorofilt a természet szagtalanítójaként is számon tartják.

Minden méregtelenítési folyamatra jellemző, hogy a tisztulás krízisekkel jár. Ez azt jelenti, hogy a savtalanítás is néhány nap alatt figyelemre méltó sikert és jól érzékelhető javulást hoz, amit általában kisebb visszaesések követnek, amikor újabb és újabb sav-raktárt tör fel szervezete.

Ha azonban a savtalanítást nem adja fel az első visszaesés, azaz savcsúcs alkalmával, akkor előbb-utóbb minden salakanyagraktára kiürül, és nem lesz több krízis. A testsúlya helyreáll, a panaszai megszűnnek, teste megfiatalodik, és kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerül.

Tehát kitartani mindenképpen érdemes, mert a jutalma általános jó közérzet és harmónia lesz! Nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy időről időre kevesebb méreganyagot halmozzon fel szervezetében.

Csak egy kicsit oda kell figyelni az életmódjára és a táplálkozási szokásaira.


Termék címkék