Medvehagyma por 150g

SKU: vita0312
Bruttó 1 890 Ft

Medvehagyma por 150g

A medvehagyma hatóanyagai közel megegyezőek a fokhagymáéval, amelyek kéntartalmú vegyületek és ezek módosulatai. A medvehagymában található A, B1, B2, C, E és F vitamin, valamint levelének magas az ásványi anyag tartalma: vas, magnézium, mangán, kálcium, kobalt, cink, szelén.
A levelében található allicin miatt antibiotikus hatású, ezért jól használható gyomor és bélfertőzések kezelésére. Fogyasztása kedvező a szív és érrendszeri betegségekre, mivel koleszterin és vércukorszint csökkentő hatással is rendelkezik. A levelét tartalmazó teakeverék vérnyomáscsökkentő hatású, sötétzöld színű levelében lévő klorofill kitűnő antioxidáns. Gyógyászati célra felhasználható a medvehagyma szárítmány (medvehagyma por) vagy tinktúra, így megőrzi beltartalmi értékeit, kevésbé csökken a hatóanyag tartalma, ezen kívül az év minden napján hozzáférhető.


Termék címkék
Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták

Cékla por 150g

Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől. A Viva Natura cékla por kíméletes szárítással készült, mely során a készítmény megőrizte eredeti színét, illatát illetve ízvilágát.
Bruttó 1 650 Ft

Kurkuma por 150g

Bruttó 1 190 Ft