Natúr Élet

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Inkoherb

Természetes megoldás inkontinencia és akaratlan vizeletfoltok esetére. Gyógynövények az altesti sejtműködés és záró- gátizom környéki szervek erősítésére.
Bruttó 6 390 Ft

Herbamin Forte

A Herbamin recept erősebb új változata, a Herbamin Forte magasabb hatóanyag tartalommal bír, 15 helyett 21 gyógynövényt tartalmaz. A Forte változathoz hozzáadott további 7 gyógynövény serkenti az emésztést, görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatással támogatják a teljes emésztőrendszert.
Bruttó 9 750 Ft

Herbamin

Nehezen bírsz a zsíros ételekkel? Őrületbe kerget a puffadás? Hasmenés, székrekedés gyötör? Gyomorgörcs, hasfájás kínoz? Bélproblémákkal küzdesz? Májad és epéd túlterhelt? Próbáld ki a HERBAMIN kapszulát!
Bruttó 6 450 Ft

Femurina

Az összetevők Vesetisztító, Vértisztító, Immunerősítő, Vizelethajtó hatással rendelkeznek. Támogatják a vesék megfelelő működését, a vér tisztaságát és megerősítik a szervezetet a húgyúti fertőzésekkel szemben.
Bruttó 6 100 Ft

Oxikarot Forte

Természetes gyulladáscsökkentő Az Astaxanthin számos módon küzdi le a gyulladást, mert a természetben jelenleg fellelhető legerősebb antioxidáns, ami elnyomja a különböző gyulladást kiváltó mediátorokat. Sejtvédő hatással A növényi kivonatokban található antioxidánsok a sejtmembránokba épülve elsőrendű védelmet jelenthetnek, felfogják a káros szabadgyököket és a gyulladás kiváltó okát deaktiválhatják. Hosszútávú vitalitás Az étrend-kiegészítő antioxidánsainak szedése széleskörűen támogatja a teljes szervezetet a különböző gyulladások leküzdésében és az egészség fenntartásában.
Bruttó 6 990 Ft

Fruttanol Forte

Az összetevők támogatják: A szív- és érrendszert A koleszterol anyagcserét A véráramlást, vérkirengést A vérnyomás szabályzást 21 féle zöldség, gyümölcs, gyógynövény komplex 1 kapszulában
Bruttó 6 390 Ft