Oxigén Földbarát tisztítószerek

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Oxigén Földbarát Baba mosószer kamilla illattal 1,5l

Bruttó 2 290 Ft

Oxigén Földbarát Baba öblítő kamilla illattal 1,5l

Bruttó 3 100 Ft

Oxigén Földbarát folyékony általános mosószer mosószappannal 3l

A mosószappan könnyen lebomló mosószer, amely alacsony hőfokon is kitűnő piszok és zsíroldó hatásáról régóta ismert. Színkímélő és kiváló folttisztító, ezért nagyanyáink is előszeretettel használták. 3 literes kiszerelés. Klór-, foszfát- és parabénmentes. Állatkísérlet-mentes. Biológiailag jól lebomlik. Ez a termék az Európai Uniós környezetvédelmi előírások figyelembevételével készült. Magyar termék.
Bruttó 4 190 Ft

Oxigén Földbarát folyékony mosószer fehér ruhákhoz 3l

Speciálisan fehér ruhákhoz kifejlesztett mosószer, amely többszöri mosás után is biztosítja a textíliák fehérségét. Színes ruhákhoz, gyapjú és selyem mosásához nem ajánlott. Növényi hatóanyagainak köszönhetően kíméli a bőrünket és környezetünket. 3 literes kiszerelés. Klór-, foszfát- és parabénmentes. Biológiailag jól lebomlik. Állatkísérlet-mentes. Vegán. Ez a termék az Európai Uniós környezetvédelmi előírások figyelembevételével készült. Magyar termék.
Bruttó 3 350 Ft

Oxigén Földbarát folyékony mosószer mosódió kivonattal 3l

Bruttó 3 890 Ft

Oxigén Földbarát folyékony mosószer színes ruhákhoz 3l

Természetes hatóanyagokat tartalmazó, színkímélő, alacsony hőmérsékleten is kitűnő folteltávolító és zsíroldó hatású mosószer erősen szennyezett ruhákhoz. Használatával elősegítheti, hogy ruhái megőrizzék színüket. Gyapjú és selyem mosásához nem ajánlott. 3 literes kiszerelés. Hipoallergén. Klór-, foszfát- és parabénmentes. Állatkísérlet-mentes. Vegán. Biológiailag jól lebomlik. Ez a termék az Európai Uniós környezetvédelmi előírások figyelembevételével készült. Magyar termék.
Bruttó 3 890 Ft

Oxigén Földbarát mosogatószer koncentrátum aloe verával 500 ml

Bruttó 1 190 Ft

Oxigén Földbarát mosogatószer koncentrátum narancs olajjal 1l

Bruttó 1 720 Ft

Oxigén Földbarát mosogatószer koncentrátum szőlőmag olajjal (illatmentes) 1l

Bruttó 1 720 Ft

Oxigén Földbarát mosogatószer koncentrátum szőlőmag olajjal (zöld alma illattal) 1 l

Bruttó 1 720 Ft

Oxigén Földbarát textilöblítő koncentrátum narancs-fahéj illattal 1,5l

Bruttó 2 290 Ft

Oxigén Földbarát textilöblítő koncentrátum parfüm illattal 1,5l

Bruttó 2 290 Ft

Oxigén Földbarát textilöblítő koncentrátum szappan illattal 1,5l

Bruttó 2 290 Ft

Oxigén Földbarát textilölítő koncentrátum liliom illattal 1,5 l

Bruttó 2 290 Ft

Oxigén Földbarát mosogatógép öblítőszer citromsavval,illatmentes 500ml

Az öblítő a mosogatási program végén fejti ki hatását. Használatával elősegíti az edények foltmentes száradását és segítségével elkerülhető az üvegtárgyak mattulása. 0,5 literes kiszerelés. Klór-, foszfát-, parabén-, színezék- és SLS-mentes. Állatkísérlet-mentes. Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat tartalmaz. Ez a termék az Európai Uniós környezetvédelmi előírások figyelembevételével készült. Magyar termék.
Bruttó 1 390 Ft

Oxigén Földbarát WC olaj narancs illattal 200ml

A WC olaj vékony filmréteget képez a befújt részeken, ezáltal védelmet biztosít a vízkő és egyéb lerakódások ellen és hosszú ideig üde, narancsos illatot áraszt. Műanyag felületre nem ajánlott. 200 milliliteres kiszerelés. Klór-, foszfát- és parabénmentes. Állatkísérlet-mentes. Biológiailag jól lebomlik. Ez a termék az Európai Uniós környezetvédelmi előírások figyelembevételével készült. Magyar termék.
Bruttó 2 390 Ft