Prosztata

Rendezés
Megjelenő termék száma termék / oldal

Prostate Complex (60) – Vitaking

A Prostate complex készítményt kifejezetten férfiaknak ajánljuk. A termék három kiváló gyógynövény – a csalán, a fűrészpálma és a kisvirágú füzike – kombinációja. A fűrészpálma és a kisvirágú füzike hozzájárul a normál prosztata működéshez. Hatóanyagok 1 kapszulában: Csalángyökér kivonat: 200 mg; Fűrészpálma kivonat: 200 mg; Kisvirágú füzike kivonat: 150 mg
Bruttó 3 650 Ft

Biomed Pepomed Plus kapszula 100db

Szakirodalmi adatok szerint a hidegen sajtolt tökmagolajban a következő hatóanyagok találhatók: • Delta-7 fitoszterol és a szelén, amelyek enyhítik a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő kellemetlen tüneteket. • Telítetlen zsírsavak, amelyek csökkentik az emelkedett koleszterin szintet, így lassítják a szervezet érelmeszesedési folyamatait. • E-vitamin, amely természetes antioxidáns. • F-vitamin komplex, amely alapvető szerepet tölt be a magzati idegrendszer kifejlődésében. • Antioxidánsok (E-vitamin, A-vitamin, szelén, Koenzim-Q), amelyek lassítják a szervezet öregedési folyamatait. • Koenzim-Q, amely jelentős immunstimuláló. • Komplex vitamintartalom, amely segíti a legyengült szervezet roborálását a betegség utáni lábadozás időszakában.
Bruttó 1 790 Ft

Bálint Cseppek Kisvirágú fűzike cseppek 30ml

Ez az étrend-kiegészítő készítmény a kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) alkoholos-vizes oldata. Valóságos csodaszer a prosztatabántalmak és hólyagbetegségek kezelésében.
Bruttó 2 790 Ft

DR.FLÓRA KISVIRÁGU FÜZIKE TABLETTA 60 DB

Használható állandó vizelési inger, gyenge vizeletsugár, ürítési képtelenség és vizeletpangás esetén is. Jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidáns polifenolokat és cserzőanyagokat.
Bruttó 950 Ft