Specchiasol EPID Propolisz + C Forte szopogatós tabletta extra – 20db

A tabletta hatóanyagai segíthetnek a meghűlés és nátha kezelésében, a hangszál-, gége- és torokgyulladás megszüntetésében. Serkentik a test természetes védekező mechanizmusait, fertőtlenítenek, lehúzzák a belső gyulladásokat, oldják a görcsöket és jelentős fájdalomcsillapító hatással bírnak.
Bruttó 2 190 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Specchiasol EPID Propolisz + C Forte szopogatós tabletta extra

Teljes propolisz kivonatot tartalmazó, természetes C-vitaminnal dúsított tabletta. Propoliszt különféle célra alkalmazhatunk (bőrgyulladás, torokgyuladás, szájüregi fekélyek ellen). A széleskörű felhasználás oka a vírusellenes, gombaölő, antibakteriális (Gram-pozitív és –negatív baktériumok), gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatás. A propolisz kémiai összetétele tájegységenként változik, és igen összetett, több mint 300 komponensét azonosították. Az E.P.I.D. szabadalomnak köszönhetően Ön teljes propoliszt fogyaszthat, hiszen az eljárás az összes ismert hatóanyag megőrzését tette lehetővé, diszpergált részecskéi pedig kolloidális méretűknek köszönhetően sejtszinten szívódnak fel.

Összetétel:

Nagy mennyiségű E.P.I.D. propoliszt és természetesen C-vitaminban gazdag csipkebogyó kivonatot tartalmaz, színezék és hozzáadott cukor* nélkül.

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban (2 tabletta):

  • E.P.I.D.Ÿ propolisz   1,2 g
  • polifenol tartalom   36 mg
  • Csipkebogyó kivonat   171,6 mg
  • C-vitamin tartalom   120 mg (150% RDA)
  • Apróbojtorjánfű száraz kivonata   150mg

Felhasználási javaslat:

Lassan szopogasson el 2×1 tablettát naponta.