Vegan Protein, fehérje vegánoknak vaníliás sütemény ízű 500 g

Ízesített, növényi fehérje italpor gojibogyó- és acaibogyó-porral, quinoa liszttel és édesítőszerekkel.
Bruttó 7 690 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség
  • Csökkentett mennyiségű műanyag felhasználásával készült csomagolás
  • Vegán fehérje-komplex (rizs és borsó)
  • Hozzáadott aminosavakkal: L-glutaminnal és L-argininnel
  • Cukor- és laktózmentes*
  • Gluténmentes**
  • Tartósítószer-mentes
  • Színezékmentes
  • GMO-mentes
  • Aszpartám-mentes
  • 3-féle szuperélelmiszerrel
  • 88 mg koffeintartalom adagonként***

*A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

**Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

***Kizárólag a kávé ízű termék esetében.

 

KEVESEBB MŰANYAG - TÖBB GONDOSKODÁS

Környezetünk, bolygónk sorsa nekünk is nagyon fontos, ezért a csomagolásánál gondoskodtunk róla, hogy az kevesebb műanyag felhasználásával készüljön!

 

Less Plastic – More Care

Csatlakozz hozzánk, válaszd a természetet és óvd a környezetet!

 

A vegán sportoló: igen, létezik!

Húsmentes diétán élve is kisportolt testre vágysz? Kellő odafigyeléssel lehetséges! Sokan attól félnek, hogy állati eredetű táplálék nélkül nem megy majd a testépítés, így kárba vész a sok edzés. Rengeteg híres sportoló sikere bizonyítja, hogy nincs igazuk. Vegánként is lehetsz izmos, még akkor is, ha vérbeli ragadozóból lettél egy csapásra növényevő. A kulcs a minőségi fehérjepótlás.

 

A rizs és a borsó az alap

A növényi eredetű élelmiszerek, szemben az állati eredetűekkel, nem komplett fehérjeforrások: vagyis, nem tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, amelyekre szervezetünknek szüksége van. Szerencsére azonban az ún. komplettálással (a különböző, növényi eredetű fehérjeforrások kombinálásával) teljes értékű fehérjét nyerhetünk. Ezt tesszük a Vegan Protein előállításakor is két, egymást remekül kiegészítő fehérjeforrás párosításával: a lizinben szegény, de kéntartalmú aminosavakban (pl.: cisztein és metionin) gazdag rizsfehérjéhez kéntartalmú aminosavakból kevesebbet tartalmazó, viszont lizinben bővelkedő borsófehérjét adunk.  Ezt a kiváló alapot pedig még további extrákkal is kiegészítjük.

+ 3-féle szuperélelmiszer

  •  Quinoa liszt → A quinoát, a reformkonyhák sláger-alapanyagát az ősi inkák egyenesen a gabonák anyjaként tisztelték.
  •  Acaibogyó-por → Az acai bogyó az amazóniai őserdőkben őshonos egzotikus összetevő.
  •  Gojibogyó-por → A farkasbogyóként is ismert, a cseresznye és a szeder ízének keverékére emlékeztető, savanykás, élénkpiros gyümölcsöt Kínában hosszú évezredek óta fogyasztják.

Kinek ajánljuk a BioTechUSA Vegan Protein-t?

 

  • Ha vegetáriánus vagy vegán életmódot folytatsz, a Vegan Protein nagyszerű kiegészítője lehet fehérjebevitelednek, különösen, ha sportolsz is → növényi fehérjetartalma hozzájárul az izomnövekedéshez és az izomtömeg fenntartásához.
  • Neked ajánljuk, ha a tejalapú fehérjék növényi alternatíváját keresed.
  • Laktózérzékenyeknek.
  • Gluténérzékenyeknek.
  • A reformkonyha szerelmeseinek → remekül sűrítheted vele leveseidet, főzelékeidet.
  • Továbbá ajánljuk mindenkinek, akik nem csak egészség tudatosak, de műanyag felhasználásuk csökkentésére is figyelnek!

 

A Vegan Protein az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

 

Mit tartalmaz egy adag BioTechUSA Vegan Protein?

1 adagban (25 g):

  • 106 kcal
  • 19 g fehérje
  • Hozzáadott aminosavak:
    • 1390 mg L-glutamin
    • 650 g L-arginin

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g = 3 csapott evőkanál) 250 ml vízben, fogyaszd edzés után közvetlenül. A pihenőnapokon fogyaszd a délután folyamán. Használj keverőpalackot az elkészítésnél!

 

Összetevők: borsófehérje izolátum, rizsfehérje, L-glutamin, aromák, ízfokozó (glicin és nátriumsója), L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), quinoa liszt 1,6%, sűrítőanyagok (karragén, cellulózgumi), goji bogyópor 1,1%, acai bogyópor 0,6%, étkezési só, fahéj, édesítőszer (szukralóz).