Virility Max Plus potencianövelő

SKU: vita0865
Bruttó 4 950 Ft
Kiszállítás
*
*
Szállítási mód
Név
Várható érkezési idő
Ár
Nincs szállítási lehetőség

Tudta hogy a férfiak 30-40%-a valamilyen potenciaproblémával küszködik, vagy volt ilyen időszaka életében? Nem kell rögtön megijedni, az esetek döntő többségében ez csak átmeneti probléma és sikeresen kezelhető. A sok munkahelyi stressz, az állandó teljesítési kényszer és a fokozatos túlhajszoltság mind hatással vannak a merevedésre. Ezért is nehéz mindig 100%-ban készenlétben állnunk.

Szerencsére ezekre a kevésbé fickós alkalmakra már vannak megoldások, amik expressz gyorsasággal segítenek és visszaadják a kőkemény férfiasságunkat. Ilyen termék a Virility Max Plus potencianövelő is amely az egyik legjobb kiegészítő a ma elérhető termékek között.

A Virlity Max Plus potencianövelő használatától erős erekciót, hosszabb aktusokat, magömlés feletti kontrollt és teltebb péniszre számíthat. Mindezt úgy, hogy nem kell aggódni egészsége miatt, hiszen a Virility Max egy biztonságos OÉTI engedéllyel ellátott hatásos étrend-kiegészítő. Most már csak egy dologra van szüksége: párjára aki nem fog Önben csalódni!

 

Mi várható a Virility Max Plus Potencianövelő használatától?

  1. Gyors felszívódás - 30-50 perc alatt felszívódó hatóanyag, amelytől gyorsan bevetésre kész!
  2. Hosszan tartó hatás - Akár 3 napon keresztül erősebb merevedése lehet.
  3. Szexuális állóképesség növekedése - Nem lankad le, nem puhul el. Ezzel nem lesz gondja.
  4. Péniszméret és kerület növekedés - A pénisz szivacsos szövetei jobb vérellátást kapnak, ezért nagyobb kerület érhető el.
  5. Korai magömlés nyújtása - Ne féljen a korai magömléstől, ez a kapszula meggátolja!
  6. Kevés alkohol fogyasztás mellett is használható - Ugyan az alkohol fogyasztása a potencianövelőkkel ellentétes eredményhez vezet, de a Virility Max egy olyan kiegészítő amelynél nem befolyásoló pár pohár bor, vagy sör elfogyasztása.

 

Kinek ajánlott Virility Max Plus potencianövelő?

Olyan férfiaknak akiknek már meglévő merevedési zavara van kiváló segítség, de ha csak nagyobb teljesítményre vágyik akkor is tökéletes választás!

 

Kezdő és haladó használóknak is jó megoldás.

Ez az a potencianövelő, amellyel az egyik legkönnyebb a tervezés. 10 vásárlónkból 9 újra ezt választja hatékonysága miatt.